Het toeristenseizoen 2023 staat weer voor de deur! Ook dit jaar hopen we flink wat bezoekers te mogen ontvangen in onze regio. Daarom starten wij begin april met de verspreiding en aanvulling van ons toeristisch foldermateriaal onder recreatieondernemers en toeristische hotspots in de gemeente Moerdijk.

Bestel nieuw foldermateriaal!

Download de bestellijst in, welk foldermateriaal jij wenst te ontvangen. We vragen je deze bestellijst ingevuld te retourneren voor 24 maart 2023 door jouw lijst te e-mailen naar visit@moerdijk.nl.

Verspreiding vanaf april

Na ontvangst verwerken we jouw bestelling en zorgen we voor een nieuwe voorraad. Begin april zal je een Visit medewerker zien verschijnen met jouw bestelling. Kleine bestellingen zullen per post worden verstuurd. Je kan er ook voor kiezen om jouw bestelling op te halen in het gemeentehuis. 

Verdere promotie en verspreiding

Let op! Er gaat iets wijzigen in bezorging van folders. De bezorging door medewerkers van Visit Moerdijk gebeurt nog maar één keer per jaar, namelijk in april. Heb je in de loop van het toeristenseizoen meer folders nodig dan kan je folders natuurlijk een heel jaar (bij) bestellen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst kun je op afspraak jouw bestelling ophalen in het gemeentehuis. Ook zijn folders altijd verkrijgbaar in onze toeristische informatiepunten Klundert, Willemstad en Zevenbergen en in het folderrek in de hal van het gemeentehuis.

Digitale routes

De routes kan je ook vinden op onze website of sommige zijn te downloaden via route.nl.

Nog vragen?

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, neem dan contact met ons op door te e-mailen naar visit@moerdijk.nl of te bellen naar 14 0168.

Visit Moerdijk wenst je een mooi seizoen toe!