Kunst en Monumentenroute

Voor de 17e keer wordt de Kunst & Monumenten Route Moerdijk georganiseerd. De Kunst & Monumenten Route Moerdijk is een jaarlijks terugkerend evenement wat samenvalt met Open Monumentendag. Hierdoor ontstaat een unieke combinatie waarbij kunstenaars, semi-professionals, studenten van kunstacademies en enthousiaste amateurs kunst exposeren in de mooiste monumenten van de gemeente Moerdijk. Kom je ook een kijkje nemen op 10 & 11 en 17 & 18 september 2022.

33 Locaties, waarvan 20 monumenten, verspreid over de gemeente Moerdijk openen hun deuren en ruim 80 kunstenaars met uiteenlopende kunstvormen tonen hun mooiste werk. Denk hierbij aan kunstvormen van glas, hout, keramiek, textiel, vilt, schilder en tekenkunst en nog veel meer. Ook kun je kennismaken met enthousiaste deelnemers die met passie vertellen over b.v. de imkerij of over het maken van wijn.

Bekijk het Programmaboekje K&M 2022 om een volledig beeld te krijgen van de locaties en deelnemers en in welk weekend de deuren open staan. De gekleurde teksten in het boekje geven aan wanneer een locatie meedoet. Rood en blauw doen 1 weekend mee en groen 2 weekenden. De openingstijden zijn op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur, uitzondering hierop zijn de kerken op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Het landelijke thema voor de Open Monumentendag is dit jaar Duurzaamheid. Wij sluiten als Kunst & Monumenten Route graag aan bij dit thema. Volg het laatste nieuws over de Kunst en Monumenten Route op www.cultuurmoerdijk.nl. Zie ook voor meer informatie over Open Monumentendag www.openmonumentendag.nl.