Nieuwsgierig naar de historie en de verhalen van Fort Sabina? De gidsen van het fort leiden u rond, vertellen over het kustverdedigingswerk van Napoleon. De gids neem je mee naar plekken waar je niet zo maar kunt komen.

De rondleidingen vinden iedere tweede en laatste zondag van de maand plaatst. In juli en augustus kan je iedere woensdag- en zondagmiddag je laten rondleiding op het fort! Trek gemakkelijke schoenen aan en laat je de verhalen van het fort vertellen. Meld je ter plaatse aan bij het “Fortloket” op het terras. Per rondleiding kunnen maximaal 10-12 personen mee. Vol is vol!

Voor groepen is er de mogelijkheid een aparte afspraak te maken voor een rondleiding. Neem dan contact op met de fortwachter via rondleidingen@fortsabina.nl. Wil je de data weten wanneer de rondleidingen met gids plaatvinden check de agenda van Fort Sabina.

Trek makkelijke schoenen aan reserveer snel!

Wanneer

  • Elke woensdag en zondag 14.00 - 15.00 uur
  • Iedere laatste zondag van de maand zijn er rondleidingen met gids. In juli en augustus en andere vakanties elke woensdag- en zondagmiddag. Start rondleidingen om 14.00 uur.

Prijzen

  • € 7,50 Kinderen tot en met 16 jaar gratis.

Locatie