Over Visit Moerdijk

Inspiratieplatform visitmoerdijk.nl

Visit Moerdijk inspireert en informeert jou als toerist, bezoeker of inwoner voor een geslaagd bezoek aan de gemeente Moerdijk. Met ons eigen platform visitmoerdijk.nl als basis verbinden we jou graag met Moerdijk via onze social media kanalen op Instagram en Facebook en diverse papieren brochures en flyers. In onze infopunten, Bezoekerscentrum Mauritshuis en diverse toeristische locaties kun je terecht voor toeristische informatie, fietsroutes en stadsplattegronden.

Groots Moerdijk

Qua oppervlakte is de gemeente Moerdijk de één na grootste gemeente van Noord-Brabant. De elf kernen, van stadjes tot kleine dorpjes, kennen elk een eigen culturele identiteit en vormen samen één gemeente. Met historische vestingsteden als Willemstad en Klundert aan de ene kant, een oude suikerstad, krekenstelsels en uitgestrekte polders in het midden en grootste industrie aan de andere kant zit Moerdijk vol contrasten en vormt het de perfecte basis voor een dagtrip of meerdaags verblijf in het westen van Brabant.

Visit Moerdijk voor ondernemers

Ben je actief in de toeristisch-recreatieve sector van de gemeente Moerdijk en verrijken jouw (professionele) activiteiten ons aanbod? Dan plaatsen we jouw activiteit, locatie, evenement of nieuws graag op onze website en onze social media kanalen. Bekijk onze pagina voor ondernemers voor meer informatie of neem direct contact met ons op. Of wil je graag ons foldermateriaal ontvangen zodat je jouw gasten goed voorbereid op pad kunt sturen? Ga dan naar onze pagina aanvragen brochures.

Visit Moerdijk is onderdeel van Gemeente Moerdijk.