Fotowedstrijd 400 jaar Mauritshuis - Vorm een collage vol winnaars!

Speciaal voor het 400 jarige bestaan van het Mauritshuis in Willemstad organiseert Created by Fleur met de Willemstadse heemkundekring een fotowedstrijd. De wedstrijd staat in het teken van Prins Maurits en de historische locaties in het Brabantse Willemstad. Het Mauritshuis, de vestingwallen, ergoed omringd door natuur of de Koepelkerk, alle locaties mogen jouw foto sieren. Lever jij ook je foto in? Dan stellen wij deze tentoon in het Mauritshuis én straalt jouw foto straks misschien op een echte Willemstadse puzzel!

De regeltjes
Elke deelnemer mag maximaal 2 foto's inleveren. Elke foto wordt tentoongesteld in het Mauritshuis. Je bent vrij in de keuze ten aanzien van kleur/zwart-wit, staand/liggend en afmetingen tot maximaal A1-formaat (ofwel 59,4 cm x 88,1 cm). Alle afmetingen van A8 tot A1 zijn mogelijk. De fotograaf mag zelf het materiaal bepalen waarop de foto's afgedrukt worden. Je kunt ze niet digitaal toesturen. 

Inleverdatums
Je kunt je foto's enkel inleveren in Bezoekerscentrum Mauritshuis, Hofstraat 1 in Willemstad op de volgende datums: vrijdag 14 juli van 10.00 - 12.00 uur en zaterdag 15 juli 2023 van 11.00 - 13.00 uur. 

Winnaars
De winnaar wordt bekendgemaakt na beoordeling van alle ingeleverde foto's Meer informatie hierover volgt. De mogelijkheid bestaat dat een aantal winnende foto’s in de vorm van een collage worden afgedrukt op een puzzel. Die puzzels wil de heemkundekring De Willemstad verkopen aan leden en andere geïnteresseerden.

Copyrights
Heemkundekring De Willemstad kan je vragen of jouw foto('s) gebruikt mag worden in overeenstemming met de doelstellingen van de Heemkundekring. Dat kan bijvoorbeeld zijn in de archieven of om te publiceren in het heemkundeblad 'De Ravelyn'. Of je toestemming geeft hiervoor staat je natuurlijk geheel vrij.

Vragen?
De wedstrijd wordt georganiseerd door de heemkundekring De Willemstad in samenwerking met Fleur Westdijk van fotografiebedrijf 'Created by Fleur'. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de volgende personen uit de wedstrijdorganisatie:

  • Fleur Westdijk via 06 20791541
  • Addi Kamp via 06 47305755
  • Maaike Stout via 06 30830051