Kleurwedstrijd 400 jaar Mauritshuis - Creëer je eigen kunstwerk en win!

Vier jij met ons de 400ste verjaardag van het Mauritshuis in Willemstad? Doe dan mee aan de tweede kleurwedstrijd! Speciaal voor de gelegenheid maakte illustrator Wilma Franken een prachtige prent met het thema Mauritshuis. Creëer jij hiermee je eigen kunstwerk? Lever de kleurplaat in vóór 13 oktober en maak kans op leuke prijzen. Ook stellen we jouw werk tentoon tijdens de Mauritshuis Expo tussen 14 en 22 oktober. Daarna maakt de jury de winnaar bekend.

Bewonder je eigen kunstwerk!

We stellen alle in het Mauritshuis ontvangen kleurplaten uit deze wedstrijd tentoon tijdens een echte Mauritshuis Expo in het museum. Deze expo vindt plaats van zaterdag 14 oktober tot en met zondag 22 oktober en is door iedereen gratis te bezoeken. Terwijl jouw kunstwerk zoals dat van een echte kunstenaar straalt aan de muur in het museum, bekijkt een jury alle inzendingen.

Voor wie?

Iedereen tot en met 12 jaar mag deelnemen aan de kleurwedstrijd. De kleurplaat is wel enkel en alleen verkrijgbaar in het Bezoekerscentrum Mauritshuis. Het is niet verplicht de kleurplaat in te leveren als je deze hebt meegenomen. Je mag deze natuurlijk ook gebruiken om je eigen muur te sieren.

Uitslag wedstrijd

De jury maakt op zaterdag 21 oktober de winnaars bekend uit alle ingezonden kleurplaten. In totaal worden er vier winnaars gekozen in diverse leeftijdscategorieën. De uitslag van de wedstrijd vind je terug via het lokale blad De Ster, visitmoerdijk.nl en de sociale mediakanalen van zowel Visit Moerdijk als gemeente Moerdijk. Ook nemen we persoonlijk contact op met de winnaars. Deze overhandigen we persoonlijk een leuke verrassing.

Hoe lever ik mijn kleurplaat in?

Je kunt je kunstwerk op drie manieren inleveren: aan de balie in het museum, in de brievenbus van het Mauritshuis (wanneer het museum gesloten is) of per post. Wanneer je jouw kleurplaat in het Mauritshuis aan een gastheer of -vrouw overhandigt, ontvang je iets leuks als dank voor je deelname. Per post is dat helaas niet mogelijk. Vergeet bij inlevering niet je naam en contactgegevens te vermelden! Anders kunnen we je niet bereiken wanneer je gewonnen hebt.

Postadres

Je kleurplaat per post toesturen naar het Mauritshuis? Gebruik dan het volgende adres:

Gemeente Moerdijk
t.a.v. 400 jaar Mauritshuis
Postbus 4
4760 AA Zevenbergen

De gemeente is mede organisator van 400 jaar Mauritshuis. Via deze weg komt jouw inzending ook in het Bezoekerscentrum Mauritshuis terecht.

Meer info?

Wil je meer info over de wedstrijd? Mail dan naar mauritshuis@moerdijk.nl