La Vuelta raast door Moerdijk

In de gemeente Moerdijk worden twee mooie wielerrondes georganiseerd. De wielerronde Standdaarbuiten op de eerste zondag van mei en de wielerronde Moerdijk is het tweede weekend na de Tour. Beide criteriums weten er voor de fans een groot feest van te maken en hebben zo hun eigen identiteit. Dit weekend raast La Vuelta door Moerdijk. 

Heb jij de editie van de Moerdijkse Bode deze week al gelezen? Nee, zij geven jou de beste plekken om jouw favoriete renner te spotten. Liever toch zelf op pad door de uitgestrekte polderlandschappen en fijne, rustige plekjes om te stoppen? De gemeente Moerdijk heeft vele mooie fietsroutes beschikbaar die voor iedere fietser wat te bieden heeft. We lichten er een paar uit, alle fietsroutes zijn verkrijgbaar bij Visit Moerdijk.

Wil je meer weten of La Vuelta of wil je pad met een gids of ga je zelf op ontdekkingsreis? Je leest in Vamos Moerdijk

Route

Op 21 augustus begint en eindigt de etappe in Breda. De wielrenners komen door vele West-Brabantse gemeenten waaronder onze gemeente! De route komt aan de oostzijde onze gemeente in en gaat langs de noordkant van Langeweg en Zevenbergen, door Klundert en langs de zuidkant van Fijnaart. Meer details vindt u op de routekaart (12 MB). De wegen van het parcours zijn tussen 11.00 en 19.00 uur onbereikbaar. De route door onze gemeente is te vinden op de overzichtskaart.