VVV Moerdijk heet nu Visit Moerdijk!

Vanaf 1 juni heeft VVV Moerdijk een nieuwe naam gekregen: Visit Moerdijk. De komende maanden ga je die naam steeds vaker zien. Op ons foldermateriaal, in onze informatiepunten, op onze socialemediakanalen én op onze nieuwe website visitmoerdijk.nl die vanaf juli 2022 live gaat. Ook zijn we binnenkort bereikbaar via het e-mailadres visit@moerdijk.nl. Daarmee komt het oude mailadres vvv@moerdijk.nl na een korte overgangsperiode te vervallen.

Met deze naamswijziging willen we vooral onze online concurrentiepositie versterken en gaan we mee met (internationale) ontwikkelingen op het gebied van destinatiemarketing. Op dit moment droeg de naam VVV al een tijd niet meer bij aan het vermarkten van ons ‘toeristisch product Moerdijk’. Om die reden laten we de merknaam VVV voorlopig los en kiezen we voor een nieuwe weg onder de naam Visit Moerdijk.

Aan onze werkwijze verandert niets. Ook onder de noemer Visit Moerdijk blijven wij toeristen, bezoekers én inwoners inspireren en informeren voor een geslaagd bezoek aan de gemeente Moerdijk.

VVV-merk

Niet alleen wij, maar ook het vrijetijdsmerk VVV zoekt naar aansluiting bij de huidige ontwikkelingen in vrijetijdsland. Hoewel onze naam Visit Moerdijk in de toekomst zal blijven, houden we de ontwikkelingen bij VVV Nederland goed in de gaten. We sluiten niet uit dat we dit merk in de toekomst zullen hanteren als kwaliteitskenmerk waaraan bezoekers onze betrouwbare toeristische informatie kunnen herkennen.

Nieuwe website

Op zoek naar toeristische informatie? Tot de lancering van onze nieuwe website blijft onze oude website vvvmoerdijk.nl online. Hier kun je nog altijd terecht voor actuele toeristische info, events en nieuws. Ook het aanmelden van evenementen blijft mogelijk. Onze nieuwe website visitmoerdijk.nl komt begin juli online. Bezoekers van onze oude website worden automatisch doorgeleid naar de relevante pagina’s op onze nieuwe website. Zo kan iedere webbezoeker onze informatie altijd terugvinden.

Toeristische informatiepunten

Onze gemeente kent drie toeristische informatiepunten (TIP’s): in Bezoekerscentrum Het Mauritshuis in Willemstad, in de Stad Klundert en bij Primera Nagtzaam in Zevenbergen. Deze TIP’s blijven geopend volgens huidige tijden en beschikken over divers foldermateriaal voor inwoners en gasten. Ook kun je hier terecht voor vragen over een bezoek aan de hele gemeente Moerdijk. Oplettende bezoekers zullen hier in de loop van juni enkel een paar kleine aanpassingen opmerken qua naam.

Voor ondernemers

Voor ondernemers die actief zijn in de toeristisch-recreatieve sector van de gemeente Moerdijk verandert er niets. Ook onder Visit Moerdijk plaatsen we graag activiteiten, locaties, evenementen of nieuws op onze website en socialemediakanalen. Daarnaast blijft het mogelijk foldermateriaal aan te vragen. Dit kan via visit@moerdijk.nl. Meer informatie voor ondernemers is te vinden op de pagina 'voor ondernemers'.

Aanmelden evenementen

Tot de lancering van onze nieuwe website verandert er niets aan de manier waarop organisatoren hun evenementen bij ons kunnen melden. Ook worden de aangemelde events zowel via het formulier als het mailadres evenementen@moerdijk.nl nog altijd doorgestuurd naar onze partners, ofwel de OVZ Centrum Zevenbergen, Cultuur Moerdijk en In de Klundert. Op onze nieuwe website vinden organisatoren straks een nieuw formulier waarmee evenementen ook automatisch bij ons worden aangemeld.

Voor grotere evenementen onderzoeken we de mogelijkheid deze door te zetten naar Visit Brabant voor meer bereik. Iets wat bij onze oude website technisch niet mogelijk was. Het mailadres gaat mogelijk tijdelijk uit de lucht. We onderzoeken hoe we technisch zowel de aanmeldformulieren als de binnengekomen mail automatisch kunnen blijven doorsturen naar onze partners. Zodra hierover meer bekend is, zullen we hierover communiceren. De insteek blijft dus niets te wijzigen aan de manier waarop evenementen worden aangemeld. Ondertussen vinden organisatoren de meest actuele manier van werken altijd via onze website op de pagina Aanmelden evenementen.